Valikko Sulje

Spaexpo huoltokapasiteetti kasvaa

Ulkoporeallasmarkkinoiden kehityttyä niin myös meidänkin on kehityttävä ja siksi olemme uudistaneet huoltokalustoamme! Uudet huoltoautomme mahdollistavat paljon suuremman asiakaskokonaisuuden ammattimaisen palvelemisen hymyssä suin ja sujuvasti! Huoltoautomme ovat täysin varusteltuja, mutta pakkaamme tarvittavat varusteet aina tapauskohtaisesti!

SPA-8
SPA-8
SPA-5
SPA-5
SPA-6
SPA-6

 

 

 

 

 

 

 

3 täysin varusteltua huoltoautoamme palvelee asiakkaita koko Suomen alueella. Autoista käsin pystymme myös myymään lisävarusteita, kuten vedenhoitoaineita tai suodattimia. Tilaa huolto ja kysy ihmeessä, jos sinulla on tarvetta esimerkiksi vedenhoitoaineille. Saat tuotteet samalla kertaa ja vältät myymälässä asioinnin.

Lisäksi pääkaupunkiseudulla käytössämme on Volkswagen ID.3, jolla pystymme suorittamaan akuutteja ja äkillisiä tapauksia. Mielestämme tulevaisuus tulee olla vihreä ja siksi panostamme vahvasti mm. sähköautoiluun.

Meille asiakas on tärkein ja siksi haluamme, että jokainen asiakkaamme saa mahdollisimman hyvän palvelun. Kehitämme jatkuvasti palvelujamme ja kuulemme mielellämme palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista. Jätä palautetta sami.lampinen@spaexpo.fi.