Valikko Sulje

Spaexpo huoltotiimi kasvaa ja rekryää!

Spaexpon huoltotiimi etsii nyt uusia innokkaita! Oletko sinä etsimämme uusi huoltomies, joka ei haasteita kavahda?

Haluatko olla mukana luomassa uutta tulevaisuutta menestystuotteiden parissa? Haluatko työskennellä asiakaspalvelun ja huollon monipuolisissa työtehtävissä laadukkaasti? Onko sinulle ensiarvoisen tärkeää tarjota asiakkaillemme hyvä palvelukokemus?

SpaExpo-allaspalvelu hoitaa sekä kansainvälisen markkinajohtajan HotSpringin että Pohjoismaiden eniten myytyjen allasbrändien Nordpoolin ja Svenska Badin allashuoltoja.
Muuttuneessa maailmantilanteessa yhä useammat kotitaloudet panostavat omaan ja läheistensä hyvinvointiin tekemällä pitkäaikaisia ja kestäviä ratkaisuja. SpaExpo-allaspalvelun yhteistyöyrityksenä SpaExpo-allashuolto tarjoaa Suomessa kansainvälisten markkinajohtajien ulkopore- ja vastavirta-altaiden jälkihuoltopalvelut. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaan Petikossa ja Laukaassa, jossa yhteistyökumppanimme ovat Polarwell Kuumalähde, Seita Wellness, Nordpool ja Svenska Bad. Käy tutustumassa tarkemmin meihin ja tuotteisiimme: https://www.kuumalahde.fi/

Haemme SpaExpo-allaspalveluun huoltoneuvojaa/-asentajaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Voit olla etsimämme henkilö, jos tunnistat itsesi alla olevista asioista.
• Olet kiinnostunut kehittymään after-sales toiminnassamme alan ammattilaiseksi ja kaipaat uusia haasteita arvostettujen brändien parista.
• Sinulle on tärkeää asiakassuhteen hyvä hoitaminen, lisämyynti sekä tietysti erinomaisen asiakaskokemuksen ylläpitäminen.
• Haluat ottaa vastuun huolto- ja neuvontapalvelujen suorittamisesta asiakaskohteissa, toimituksista ja altaiden varustelusta.
• Sinulla on sähköasentajan koulutus tai muu soveltuva ammattitutkinto.
• Englannin kielen taitosi on kohtalainen, ruotsi lisäetu ja hallitset myös käytännön IT-työkalut.
• Sinulla on B(E)-ajokortti työtehtävien hoitamiseen ja olet valmis matkustamaan kotimaassa.
• Olet ulospäin suuntutunut ja aktiivinen persoona.

Tarjoamme Sinulle
• Vastuullisen ja kiinnostavan roolin huollon ja asiakaspalvelun ytimessä.
• Pääset työskentelemään alan johtavien allasbrändien parissa.
• SPA-/allastoimialan kansainvälisesti parhaat ratkaisut.
• Kehitysmahdollisuudet kasvavassa ja kansainvälisesti toimivassa yrityksessä.
• Esimiehen tuen, mahtavat työkaverit ja viihtyisän työympäristön Vantaalla. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Juha Toivakalta +358 207710808 arkisin klo 13.00-17.00

Hakemukset
Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveesi kera 8.10.2021 mennessä Calmen HR-palvelut Oy:lle sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@calmen.fi. Haastattelemme potentiaalisia kandidaatteja koko rekryprosessin ajan ja paikka täytetään, kun sopiva henkilö löytyy, joten hae pian!


Tarjoamme sinulle uudet työkalut asiakkaiden palvelemiseen, hyvät edut ja mahtavat työkaverit! Juuri hetki sitten uusittua kalustoamme! 3 täysin varusteltua huoltoautoa ja ”ensiapusähköauto” Volkswagen ID.3!