Valikko Sulje

Ulkoporeallas on kodin sydän

Vanha sananlasku sanoo, että keittiö on kodin sydän, mutta me rohkenemme olla eri mieltä! Meidän mielestämme kodin sydän on ulkoporeallas. Syitä on monia – lue alta, mitä ne ovat!

1. Tekemistä koko perheelle

Perheiden saattaa olla hankala löytää ajanvietettä, jonka parissa viihtyisivät sekä aikuiset että lapset. Ulkoporeallas ratkaisee tämän ongelman. Kylvyssä viihtyvät kaikenikäiset!

Perheen aikuisten ja lasten lisäksi ulkoporealtaassa viihtyvät usein myös sukulaiset, ystävät ja tuttavat. Kun kotona järjestetään esimerkiksi juhlia tai illanviettoja, ulkoporeallas on todellinen vetonaula ja juhlien keskipiste.

2. Tekniset laitteet ulkopuolelle

Häiritsevätkö tekniset laitteet yhdessäoloa? Monet ulkoporealtaidemme omistajat ovat tehneet päätöksen, ettei altaaseen tuoda teknisiä laitteita, kuten kännyköitä, läppäreitä tai tabletteja.

Teknisten laitteiden poisjättämisen ansiosta ulkoporealtaassa on helppo keskittyä pelkästään kanssakylpijöihin ja vaihtaa esimerkiksi päivän kuulumiset – ilman jatkuvia keskeytyksiä. Harvassa paikassa se on enää tänä päivänä mahdollista.

Korviimme on useaan otteeseen kantautunut tieto siitä, että ulkoporealtaan tulo kotiin on parantanut merkittävästi perheenjäsenten välisiä suhteita.

3. Valmiina milloin tahansa

Moni luulee, että ulkoporeallas pitäisi laittaa kesän jälkeen talviteloille, mutta tämä ei missään nimessä pidä paikkaansa. Allasta on mahdollista käyttää ympäri vuoden!

Ulkoporealtaan lämpenemistä ei myöskään koskaan tarvitse odotella, vaan kylpemään voi pulahtaa heti, kun mieli tekee. Veden lämpötilan voi nimittäin asettaa haluamalleen tasolle 26–40 asteen välille.

Vinkki! Säädä lämpötila helteisenä kesäpäivänä sellaiseksi, että altaassa on mukava käydä vilvoittelemassa. Hyytävän kylmänä talvipäivänä lämpötilan voi puolestaan nostaa maksimiin.

4. Rentouttavaa vesihierontaa tarjolla

Kiireisen ja hektisen arjen keskellä tarvitaan myös lepohetkiä. Ulkoporealtaamme tarjoavat niitä ihanan rentouttavan vesihieronnan muodossa.

Altaidemme hierontasuuttimet on sijoiteltu siten, että ne kattavat mahdollisimman suuren osan koko kehosta. Ne on kohdistettu juuri oikeille alueille juuri oikealla paineella. Lisäksi suutinten energiatehokkuuteen on kiinnitetty huomiota. Suuttimia on myös mahdollista säätää omien tarpeidensa mukaan.

Kaiken kaikkiaan tavoitteena on ollut mahdollisimman rentouttava, mutta tehokas hierontakokemus!

Tehdäänkö ulkoporealtaasta teidänkin kotinne sydän? Ota yhteyttä meihin tai tule käymään myymälässämme tai esittelypisteessämme!